Status efter generalforsamling 2019

Hvilken opbakning til klubben ca. 60 fremmødte medlemmer og interesseret var fremmødt.

Generalforsamlingen forløb efter dagsorden. Styret med faglig hånd af Ann-Sofie Præstgaard.
Ny formand for FRK blev Jacob Møller
En afstemningsrunde måtte der efterfølgende til, da 5 medlemmer ønskede at stille op til bestyrelsens forretningsudvalg, hvor kun 3 stole var tomme.
Den ny bestyrelse 2019 på FRK :
Formand: Jakob Møller.
Næstformand: Ulrik Buus,
Kassere: Birgit Hermansen,
Sekretær: Katharina Gadensgaard,
Menig medlem : Brian Mosegaard,
Sportsudvalget : Helene Arvidson,
Junior udvalg : Amalie L. Andersen,
Etablissement udvalg : Jesper Skougaard,
Suppleanter: Kathrine Vognsen og Susanne M. Skougaard
En stor og velment tak skal lyde til den gl. bestyrelse for det store stykke arbejde, som de har lagt i klubben.
Den ny bestyrelse tager straks arbejdshandsker på, og håber på et godt og bredt samarbejde i klubben.