DMhold 2018

Kære stævnedeltagere og familie - hvor er vi stolte af endnu engang at få lov til at byde velkommen til DM-ponydressur for hold i Frederikshavn. Vores hjemmeside vil løbende blive opdateret med informationer om stævnet.

Tilmelding via  

Bemærkninger til stævne

Telefonisk henvendelse angående stævnet til Lone Lindgren kun mellem 18.00 og 21.00. Henvendelse helst på mail loneholbaek@hotmail.com eller tlf 20934106.

Læs venligst reglementets bestemmelser angående tilmelding til DM Hold. En ekvipage på holdet melder holdklassen. Alle ekvipager på holdet melder den DM-klasse, der skal rides samt en klasse søndag og boks. Såfremt holdet kvalificerer sig til finalen, trækkes ekvipagerne automatisk ud af søndagens almindelig klasser. Husk at melde for den rigtige klub.

Såfremt man ikke ønsker at ride en klasse søndag, skal man framelde sig senest lørdag kl. 17.00.

Camping skal bestilles sammen med anmeldelsen, ellers kan der ikke påregnes plads og el. Campingkort afhentes i sekretariatet ved ankomsten og det skal anbringes synligt i campingvognen. Campingpladser tildeles efter først til mølle princippet.

Sidste frameldingsfrist er tirsdag den 11. september. Herefter vil der ikke ske tilbagebetaling af indskud eller boks. Øvrig framelding iht reglementets bestemmelser. Sidste efteranmeldelsesfrist er søndag den 9 september.

Boksleje er includeret et depositum på 200 kr, som tilbagebetales, hvis boksen tømmes inden afrejse.

Ponyer modtages fra torsdag kl. 16.00. Banerne vil være åbne for træning torsdag fra kl. 16.00.

Startlister kan ses på DRF Live ca 7 dage før stævnets start. 

 

Lørdagens fællesspisning "Stemning til hest, hvem er bedst" kan du læse mere om og  tilmelde dig her(Link kommer snart)