Klubmesterskaber 2016

Desværre har vi måttet træffe beslutning om at aflyse vores kommende klubmesterskab pga. at vi i øjeblikket er ramt af sygdom i stalden. Indtil vi får endelig klarhed over, hvilken virus/sygdom stalden er ramt af og dermed hvor længe, vi ikke som ansvarlig rideklub, kan invitere vores ikke opstaldede medlemmer til at dyste om mesterskabet,må vi vente med at fastsætte en ny dato.

Nærmere information følger hurtigst muligt.

Billedresultat for pokal28. januar 2017 afholdes FRK's traditionsrige klubmesterskaber. Du kan se bestemmelserne og historien bag mesterskaberne her.

Tilmelding på listerne ved kontoret senest 25. januar 2017 - startlisterne vil være tilgængelige her på siden 26. januar

Vi lægger ud med klubmesterskaberne i spring, der forventes at starte ca. 11.30 efterfulgt af klubmesterskaberne i dressur der forventes at starte kl. ca. 14. I begge mesterskaber afgøres ponymesterskaberne først. Der vil være samlet præmieoverrækkelse når alle klubmestrene 2016 er fundet.

Billedresultat for stegebufetKÆPHESTEN serverer helstegt kalvefilet/skinke m/sprød svær - hertil stegte kartofler, bearnaisesauce og salat + dessert for 60 kr. (gerne tilmelding på listen i cafeteriet eller via mail til frk@kabelmail.dk