Hjælp til DM

Hej alle FRK-ere og andet godtfolk.

Så nærmer DM for ponyhold sig og vi skal have lavet en hjælperplan. Der er ligeså mange hold som sidste år, så det bliver igen et kæmpe stævne og vi har brug for rigtig mange hjælpere.

Stævnet afvikles fra den 11 til den 13 september og den foreløbige tidsplan viser, at vi rider fra kl 10 fredag ti kl ca 20, lørdag fra ca 7.30 – 18 og søndag fra 7.30 til ca 15. Herudover er cafeteriet åbent torsdag og fredag aften og der er rytterfest lørdag aften. Endvidere tømmer vi bokse senest onsdag og vi skal søndag eftermiddag have tømt alle bokse i hallerne, så boksene kan pilles ned mandag. Torsdag fra kl. 16 til kl 23, skal vi have min. 4 parkeringsvagter på til bl.a at hjælpe rytterne på plads og tømme deres trailere.

Vi skal bruge skrivere, speakere, åben-lukkere lørdag og søndag, kritikhentere, tællere,sekretariat, stewards, præmiepiger fredag og søndag, parkeringsvagter, staldmedhjælpere incl. Rengøring af toiletter. Herudover skal vi bruge en masse hjælpere i cafeteriet til salg, madlavning, opvask mv. (klik)

Jeg vil meget gerne have besked om, hvornår I kan hjælpe og hvad I helst vil hjælpe med (gerne et par muligheder)

snarest muligt. Giv mig en melding pr mail på jj@jasopels.dk, på SMS 30 17 28 00 eller i en pb på facebook. Send lige jeres telefonnummer med, så vi har mulighed for at kontakte jer ved planlægning eller ændringer.

Mange hilsener

Janne