Kæphesten

Støtteklubben Kæphesten har ansvaret for cafeteriedriften, og for løbende at skaffe indtægter, gennem arrangementer og sponsorater.

Der er dejligt at kunne konstatere, at vi har et særdeles godt samarbejde bestyrelserne i mellem. Frivillig, gratis arbejdskraft, det er et af nøgleordene for enhver forening. Det er ikke nok at betale for sin opstaldning og sin undervisning, hvis økonomien skal hænge sammen.

Det at være “frivillig“ har mange gode sider. Du lærer nye mennesker at kende, som måske med tiden bliver dine venner, fordi vi har interessen for heste og ridesporten til fælles. Vi tager til stævner sammen, har arbejdsweekender, og har  projekter, som skal realiseres. Vi griner og har det sjovt, fortæller historier, hygger os, drikker kaffe og spiser frokost sammen.

Her er du altid velkommen til at give en hånd med. Et års medlemskab af Kæphesten koster kr. 100.