DM ponydressur for hold 2020

  Kære alle DM-ponyryttere, familie og trænere

Vi har glædet, os lige siden vi hev teltpløkkerne op sidste år, til igen at skulle være værter for DM. Det gør vi helt sikker stadig, men vi må sande, at arrangere et DM, midt i en Corona tid, giver os nogle udfordringer - Intet er som det plejer at være.

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi ønsker kun at bidrage til, at Corona pandamien forbliver underkontrol og det er vi helt sikker på at vi kan, hvis bare vi hjælpes ad.

Stævne pladsen bliver inddelt i zoner, på intet tidspunkt må vi være mere end 100 i en zone.

I stald 1 og 2 henstiller vi til, at man ikke unødigt opholder sig i hallerne og at man begrænser antallet af hjælpere til én ekstra, når ponyen fx. skal sadles op. 

Selve afviklingen af stævnet forventer vi ikke giver problemer, i forhold til forsamlingsforbud, når blot publikum opholder sig i publikumsområdet, hvor der er plads til 100 (Følg anvisning på skiltene)

I cafeteriaområdet vil du møde en markering af afstandskrav ved bestilling/betaling. Vi har kun i begrænset omfang buffets.

Morgenmad som buffet (brug handsker og hold afstand)

Frokost kun i begrænset omfang som buffet (portionsanrettet fx smørrebrødsbuffet fredag) 

Aftensmad torsdag og fredag - du kan spise til du revner, men køkkenet anretter portioner.

Lørdagens traditionsrige fællesspisning, bliver afholdt som "Sammen - men hver for sig", men stadig i helt samme ånd,  festligt, sjovt og tro mod temaet "Stemning til hest - hvem er bedst (tilføjet) i en Coronatid" .

Det store telt vil være delt op i 3 separate telte - helt adskilte - hvor der er plads til 100 i hvert telt. Derudover opfordrer vi til, at de som campere på pladsen, holder festen i forteltene. KÆPHESTEN sørger for festlig servering både i de separate telte og i forteltene. Vores berømte/berygtede kagebord kommer i en version 2020. I år har vi desværre ikke ubegrænset pladser og vi må bede om tilmelding senest 4. september 2020, da der skal udarbejdes "bordplan" - vi skal have plan for hvem som befinder sig i teltene af hensyn til evt. smitteopsporing. Du tilmelder dig her (KLIK)

Selve vores sædvanlige sangkonkurrencen er aflyst, men vi vil rigtig gerne, hvis i som hold, vil lave en sang eller andet sjov og sende videoen til os på frederikshavnrideklub@gmail.com. Så sørger vi for at "offentliggøre" jeres indslag og vi laver en afstemning a la melodigrandprix. Denne konkurrence slutter fredag aften.  De tre hold som opnår flest point, opfører deres schow live på FRKscenen, denne optræden bliver live streamet, så vi i teltene og forteltene kan følge optrædenen. Fra senen vil der være  konkurrencer via Kahoot - her vil spørgsmålene dreje sig om, hvad du har observeret på FRK og DM historik.

Vi lover at der er fine præmier til alle vinderne.