Online undervisning via kamera

På FRK kan vi rigtig godt li' at være opdateret, være på forkant, være med på noderne - og det syntes vi selv, at vi det må sige at vi er.

Som den eneste nordjyske rideklub tilbyder vi online undervisning = fjernundervisning via kamera.

Vi ser denne undervisningsform, som et super godt supplement til undervisning, hvor træneren er fysisk til stede.

·         Det er fleksibelt

·         Der spares tid

·         Undervisning kan optages

Med denne undervisningsform får du i meget større omfang mulighed for at ride undervisning når det passer dig - underviseren skal selvfølglig stadig have tid, men du er ikke afhængig af, at der er flere som ønsker undervisning den samme dag. Den eneste koordinering er mellem dig og træneren, kameraet er altid klar.

Det er underviseren som kobler op på kameraet og underviseren styrer selv kameraet. Du ringer underviseren op via din mobiltelefon, kommunikationen sker via dit head sæt.

Når undervisningen er færdig, har underviseren mulighed for at sende dig en optagelse og underviseren kan give dig "hjemmeopgaver" til næste gang.

Både Vibsen og Dennis har erfaring i denne undervisningsform Mai-Britt glæder sig til at få det. Du kan her se en lille film med Dennis, hvor han fortæller om sin erfaring.

Foreløbigt har vi følgende undervisere koblet op på kameraet (flere kan komme til), så allerede nu, er det muligt af afprøve det og du er med på "noderne"

Vibeke Degn Andersen - Pris 325 kr (tlf. 4073 4350)

Dennis Fisker - Pris 450 kr (tlf. 4056 1616)

Mai-Britt Petersen - Pris 150 kr (tlf. 2611 7630)

Lige nu tester vi systemet og der er ingen brugerbetaling på kameraet

For ryttere ude fra, gælder helt de samme regler, altså det kræver medlemskab og ridehuskort (125 kr pr. md. i forbindelse med undervisning eller 50 kr. pr gang).

Du booker din reservation af kameraet på denne kalender. Det er vigtigt, at du notere, hvem du skal ride undervisning ved, så sørger bogholderiet for både aflønning og fakturering.

klik