Booking af tider på FRK i lukkeperioden i forbindelse med Corona tiltag

Link til Formand for Dansk Rideforbund - Ulf Helgstrands "Tanker om coronakrisens indflydelse på ridesporten"

Disse tanker beskriver til fulde, samme bekymringer som FRK's bestyrelse og økonomiudvalg har.

------------------------------

Opdatering 10. april 2020 - med henvisnig til Nyhedsbrev, som du finder på Medlemsportalen

Nye kaledere gældende fra den 14. april 2020. Af hensyn til kapacitet er kalenderen gældende til 28. april 2020 ( Næste periode åbnes fredag den 24. april 2020)

Lille stald (Rød) - her booker de som ikker er opstaldet på FRK også deres tid.

Stor stald (Blå)

Al ridning foregår fortsat udendørs.

_______________________________________

Ny kalender gældende fra 31. mars 2020

Bestyrelsen har givet disse ryttere dispensation til at ride i ridehallen.

Der er givet tilladelse til at Smilla kan fremvise sin pony med henblik på salg

Maiken Ladewig

Mathilde Søborg

Lina Petersen

Hanne Wæhrens

Grethe Hagen

Line Noes Meyer

Janni B Pedersen

Kære alle medlemmer

Som Idrætsklub er vi underlagt de særlige regler for lukning af haller osv i forbindelse med regeringens tiltag for at stoppe spredning af Corona virus - derfor:

Ridehusene, rytterstuen og rideskolen er nu hélt lukket!

ALLE indendørs faciliteter på FRK er lukket de næste 14 dage og må derfor ikke benyttes. Dette gælder rytterstuen og mere vigtigt, RIDEHUSENE, som hverken må benyttes af pensionærer eller ryttere udefra! Dette påbud kommer både fra den danske Regering og Dansk Rideforbund.(sker der ændring af hensyn til hestevelværd, lover vi at være de første til at melde det ud)

Pensionærer og ryttere med ridehuskort må gerne benytte udendørsbanerne også samtidig med at der udføres arbejde i stalden.

Som tidligere meddelt, henstiller vi dog til at man ikke har gæster eller for mange hjælpere med når man skal ride OG at man holder afstand til andre ryttere og hjælpere. Husk at vakse hænder og undgå fysisk kontakt.

For at sikre at vi ikke er mere en 10 personer på FRK ad gangen og for sikre at ingen møder op forgæves, har vi oprettet denne kalender

kalenderen kræver ikke noget login og det er muligt at slette sin tid, hvis du bliver forhindres.

Ny 15 min kalender

Det er vigtigt at du booker din tid, så kan vi alle tjekke hvornår der er ledigt

Med de største ønsker om en snarlig hverdag på FRK - pas godt på jer selv og hinanden