Vigtig informtion

Vigtig opdatering 18/3 -2020

Kære medlemmer i FRK og "pårørende",

Bestyrelsen arbejder på højtryk for at finde de rette regler og bedste løsninger pt .

Dansk Rideforbund har givet rideklubberne denne information (klik)

Indendørs klubaktivitet og al stævneaktivitet skal sættes i bero til og med 30. marts - hvor man beder klubberne:

Tag hensyn og udvis ansvarlighed
I DRF’s anbefalinger til klubbernes håndtering af myndighedernes anbefalinger og påbud, er det umuligt at forholde os til alle eksempler på klubbernes forskellige sammensætninger og aktiviteter. Helt grundlæggende beder vi om, at alle tager hensyn og udviser ansvarlighed. Er man i tvivl om, hvorvidt man kan det ene eller det andet – så lad være.

Da vi selvfølgelig både ønsker at udvise ansvarlighed og tage hensyn har vi i bestyrelsen truffet denne beslutning:

Vi har valgt at begrænse antallet af personer i klubben mest muligt.

Det vil sige, at vi nu beder vores opstaldere om ikke at tage forældre og gæster med i stalden med mindre det er absolut nødvendig Max 1 voksen for de børn der ikke kan undvære hjælp.

Vi appellerer til, at man kun opholder sig i klubben, for at ordne sin hest og ride (udendørs) og så kører hjem igen.

Mød omklædt hjemmefra det sparer tid og resurser.

Altså at vi ikke opholder os i klubben for socialt samvær.

Dette vil selvfølgelig også gælde vores ryttere udefra, som har facilitetskort.

I er stadig velkommen til at komme og benytte vores faciliteter, men det er altså ikke tilladt at have tilskuere med.

Der må MAX være 10 på stedet afgangen. Bemærk Personalet 2-3 stk SKAL være der.

Vi må pt LUKKE ridehallerne ifølge DRF og appellere til at man bruger ude baner for at mindske smitterisikoen.

Der vil blive låst af til omklædningsrummene og til kontor og kæphest. Kun det ene wc vil være nød åbent. Man må ikke benytte bænke og borde opstillet i hallen. Der vil blive sprittet ekstra af af personalet,

I disse tider er vi nødt til at følge de retningslinjer som regeringen udsender.

Vi håber på forståelse for denne udmelding og at alle vil efterleve det

Påbuddet gælder p.t frem til 30/3 -2020

Hold øje med yderlige info på medlemside og FB.

-------------------------------------------------------

FRK er nødt til at indskærpe reglerne for ophold på FRK.

KUN Personale, heste ejer, parts ejer, samt de rytter med halkort må opholde sig på FRK.

Vi er nødt til at stramme reglerne, Så øvrige voksne og børn, der ikke har dette, må holde sig væk i en perioden, indtil vi får styr på virussen.

Vi gør det for at mindske smitten for os alle. Opholder man sig på FRK er det vigtigt vi ikke samles for tæt og vigtigt vi husker hygiejne

Er der spørgsmål er i velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi håber på forståelse for dette tiltag. Og håber vi så hurtig som muligt kommer i normale tilstande.

Med venlig hilsen Bestyrelsen.

---------------------------------

Kære kære FRK’er

Her kommer vigtig information til dig som medlem, rytter, hesteejer, forældre og alle med sin gang på FRK.

Frederikshavn Rideklub tager ansvar og bakker om regerings- og sundhedsvæsnets anbefalinger:

• Al undervisning aflyses fra nu af og indtil videre frem til uge 14.
  • Generalforsamling den 25/3 aflyses og ny indkaldelse vil ske med 14. dags varsel, når forholdene igen tillader det.
  • Fællesspisningerne aflyses.
  • Weekendens stævne er aflyst.

Hvad og hvem kan og må?

Personalet møder fortsat på arbejde og alle heste passes på sædvanlig vis. Bliver vores faste personale forhindret i at passe arbejdet, har vi nødberedskab klar.

Som hesteejer og partejer må du selvfølgelig komme og passe og ride din hest. Vi henstiller til at ridning og pasning af hestene i vides muligt omfang spredes hen over dagen og i ridehusene.

Medlemmer med "Fuldt ridehuskort" kan fortsat også benytte dette. Klubben udsteder i perioden ikke nye ridehuskort.

Der vil være håndsprit på FRK, som der skal lyde en opfordring til at bruge.

Vis hensyn og hjælp hinanden i den allerbedste FRK ånd.

Denne side holdes opdatere og på samme måde vil klubbens Facebook side blive opdateret.