Sneen skal falde i begge ridehaller på onsdag den 5. februar

YES - det lykkedes, begge haller blev efterfyldt med nyt sand og tekstil - tusind tak til alle fremmødte og til KÆPHESTEN for dejlig varm suppe og fløderand.

Kære medlemmer

Kunne du ikke tænke dig at være med til noget sjovt? Noget som du ikke oplever andre steder?

Tænkte det nok! - på onsdag den 5. februar 2020 kl. 16.30 mødes vi i den store ridehal, for at lægge nyt tekstil i ridehusbunden. Efterfølgende eller samtidig giver vi den lille ridehal samme tur.

KÆPHESTEN sørger for dejlig varm suppe til alle hjælperne, så du skal ikke tænke på aftensmad:-)

Klubbens etablissementudvalg sørger for at filt og sand blandes, at bunden bliver harvet og vandet - Resultatet bliver, at vi igen har to superfantastiske ridehusbunde at ride i.