Enetimer v/Vibeke Degn Andersen

Vibsen holder sommerferie og er ikke på FRK i juli måned - Ny kalender og information følger senere.

Vibsen kræver næppe nogen nærmere præsentation og vi er super glade for, at du har mulighed for at booke Vibsen via denne kalender.

Vibsen kommer på FRK torsdage i tidsrummet 14.15-17.45

Fra den 21/5-2020 kommer Vibsen igen om eftermiddagen, men nu hver uge - klik her for booking fra den 21/5 og frem til 30/6

Prisen 325 kr. pr 1/2 enetime (+ridehuskort 50 kr. pr. gang, hvis ikke du i forvejen har ridehuskort) faktureres én gang pr. måned.

Vejledning til bookingsystem (Bookingen er bindende og vil blive faktureret til den som har booket tiden - kan selvfølgelig afmeldes, hvis der er oprettet venteliste til tidspunktet - ved ændring skriv til frederikshavnrideklub@gmail.com